Tijdens mijn opleiding logopedie aan Thomas More heb ik een diepgaande interesse ontwikkeld in neurogene communicatiestoornissen en slikproblematieken. Mijn passie voor deze vakgebieden heeft me ertoe aangezet om me verder te specialiseren in de diagnostiek en behandeling van volwassenen met taalproblemen, spraakproblemen en slikproblemen bij niet-aangeboren hersenletsels of degeneratieve aandoeningen. Ik heb mij onder andere verdiept in: de Ziekte van Parkinson, MS, neuromusculaire aandoeningen en dementie. Daarnaast behandel ik ook kinderen met taal- spraak en leermoeilijkheden. 

Het nastreven van een Evidence-Based benadering is voor mij van essentieel belang. Ik geloof sterk in het gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden en technieken om optimale zorg aan te bieden. 
Ik heb een onstilbare honger naar kennis en ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn expertise te vergroten. Mijn enthousiasme en vooruitstrevende houding drijven me om voortdurend te blijven leren en groeien.

Op dit moment ben ik werkzaam in ZNA Middelheim (50%), waar ik in een acute setting werk met cliënten met verworven neurogene communicatiestoornissen en dysfagie. Daarnaast werk ik ook als zelfstandige logopedist in de omgeving Antwerpen en Tessenderlo. 

Deze boeiende combinatie stelt me in staat om snel te kunnen schakelen tussen een onderzoekende en behandelende rol om zo optimale begeleiding aan te bieden.